Монографія вчених ФБМІ опублікована видавництвом CRC Press

У видавництві CRC Press, США, вийшла у світ монографія, присвячена питанням нутриціології диких їстівних рослин. Два розділи книги підготовлені співробітниками Факультету біомедичної інженерії КПІ ім. Ігоря Сікорського – докторами біологічних наук Наталією Поєдинок, Оксаною Михайловою та Олександром Галкіним. У відповідних розділах монографії розкрито біотехнологічні прийому регулювання біологічної цінності лікарських та їстівних грибів. 

Вітаємо наших колег із визнанням наукових досягнень у галузі біотехнології та мікології!

Посилання на розділи монографії, підготовлені нашими колегами: 

  • Mykchaylova, O., Lomberg, M., Galkin, A., Poyedinok, N. (2025). Regulation of the Biological Activity of Medicinal Macromycetes Using Low-Intense Quasi-Monochromatic and Laser Light. In: Gubsky, S., Stabnikova, O., Stabnikov, V., & Paredes-López, O. (Eds.). (2025). Wild Edible Plants: Improving Food’s Nutritional Value and Human Health through Biotechnology (1st ed.). CRC Press. https://doi.org/10.1201/9781003486794-14
  • Lomberg, M., Mykchaylova, O., Grodzynska, G., Galkin, A., Poyedinok, N. (2025). Edible and Medicinal Mushrooms as an Eco-Friendly Source of Food and Nutraceuticals. In: Gubsky, S., Stabnikova, O., Stabnikov, V., & Paredes-López, O. (Eds.). (2025). Wild Edible Plants: Improving Food’s Nutritional Value and Human Health through Biotechnology (1st ed.). CRC Press. https://doi.org/10.1201/9781003486794-13
Прокрутити вгору