Магістратура

З умовами, правилами вступу, ключовими датами вступної кампаній, вартістю навчання та іншою важливою інформацією про вступ до магістратури можна ознайомитись на сайті

Приймальної комісії КПІ ім. Ігоря Сікорського

Запрошуємо охочих вступати до магістратури у 2024 році на факультет біомедичної інженерії Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», який здійснює підготовку фахівців за спеціальностями 122 Компʼютерні науки, 163 Біомедична інженерія, 227 Терапія та реабілітація.

Здобувати рівень магістра можливо на основі ступеня бакалавра або магістра (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста) за двома програмами:

  • освітньо-професійною програмою (далі ОПП), яка триває 1 рік 4 місяці й орієнтована на підготовку фахівців певної галузі для подальшої професійної роботи.
  • освітньо-науковою програмою (далі ОНП), яка триває 1 рік 9 місяців та розрахована на подальшу наукову роботу випускника.
Коротко про умови вступу

Для вступу до магістратури, необхідно успішно скласти:

  1. Єдиний вступний іспит (ЄВІ)
  2. Фахове випробування
  3. Мотиваційний лист

ЄВІ являє собою тест у форматі ЗНО/НМТ з іноземної мови та тесту загальної навчальної компетентності, який є обовʼязковим до складання для усіх спеціальностей нашого факультету.

Комплексне фахове випробування за формою являє собою письмовий іспит, унікальний для кожної з освітньої програми. Іспит може проводитись в очному форматі (тобто в аудиторіях університету) або в дистанційному форматі (тобто віддалено з використанням програми відеоконференції “Zoom”).

ЄФВВ являє собою комплексне фахове випробування, тільки у форматі ЗНО/НМТ. Воно є обовʼязковим до складання тільки вступникам на спеціальність 122 Компʼютерні науки замість комплексного фахового випробування.

Мотиваційний лист це викладена письмово у довільній формі інформація про Вашу зацікавленість у вступі до КПІ ім. Ігоря Сікорського та відповідні очікування, досягнення у навчанні та інших видах діяльності, власні сильні та слабкі сторони.

З програмами комплексних фахових випробувань можна ознайомитися за посиланнями:

122 Комп’ютерні наукиПрограма предметного тесту ЄФВВ
ОПП «Компʼютерні технології в біології та медицині»
ОНП «Компʼютерні науки»
163 Біомедична інженеріяОПП «Регенеративна та біофармацевтична інженерія»
ОПП «Медична інженерія»
227 Терапія та реабілітація  ОПП «Фізична терапія»
Розклад роботи атестаційної комісії

Розклад проведення вступних фахових випробувань доступний за посиланням.

Корисні посилання
Прокрутити вгору