шахі

Центр консолідації студентів,Студентський профком, 2 поверх.

Викладачi:

Тимошенко Георгій Анатолійович, лаборант, міжнародний гросмейстер.

Шахи — гра на спеціальній дошці, що має назву шахівниця й поділена на 64 світлі і темні клітини (поля), між 16 світлими (білими) і 16 темними (чорними) фігурами за встановленими для них правилами пересування; старовинна індійська настільна розважальна гра, що має давню історію. Як одна з найрозповсюдженіших спортивних ігор сучасності, гра поєднує в собі елементи мистецтва (уяви), науки (логічно-точний розрахунок) і спорту.

Шахи мають виховне значення: сприяють розвитку концентрації уваги, вміння долати труднощі та планування власних дій, логічно мислити. Оскільки у грі в шахи виявляються особливості людської особистості, вони використовуються у якості моделі наукових досліджень в психології та педагогіці. Також використовуються для моделювання систем штучного інтелекту.

Досягнення команді університету за останні роки:

  • Чемпіонат м.Києва серед ВНЗ м.Київ (13-16.11.2007)- командне І-е місце;
  • На Чемпіонаті м. Києва серед вищих навчальних закладів(17.04.2009) команда посіла 2-е місце;
  • На Чемпіонаті ВНЗів 2012-2013 учбового року збірна команда НТУУ «КПИ» посіла 3-е місце.

шахі команда шахі 2 

Become an expert in Biomedical Engineering + Regulatory Affairs, for a healthier and wealthier future

In our M.Sc. programme, you will master the invaluable fields Medical Engineering + Regulatory Affairs in Biomedical and Biopharmaceutical Engineering. You not only get to expand your technical, IT and management skills but also your knowledge of the EU and the US regulation of the medical products market.

In our B.Sc. programme, you will bachelor the invaluable fields Medical Engineering, including clinical engineering, biomedical electronics, biocompatible materials and information technologies.

Наверх