спортивне ориент.збірна

Зал легкої атлетики, ліве крило, 3 поверх ЦФВС

Викладачi:

Ускова Світлана Михайлівнастарший викладач, майстер спорту України. Відповідає за збірну команду.

З 1996 року збірна команда НТУУ “КПІ” з спортивного орієнтування посідала 1-3 місця у Універсіадах м. Києва та першості м. Києва серед студентів вузів. Члени збірної команди НТУУ “КПІ” активно приймають участь також у всеукраїнських, міжнародних змаганнях і стають призерами та переможцями цих змагань.

Результати за останні роки:

  • - Члени збірної команди НТУУ “КПІ” входять до складу національної, юнацьких та юніорських збірних команд України, та приймають участь у чемпіонатах Європи та Світу зі спортивного орієнтування. З 1996-2014 роки студенти-орієнтувальники ставали призерами та переможцями першостей та чемпіонатів України, Універсіад України, чемпіонатів України серед студентів : Фесенко А., Радіонов А.(ФТІ), Хоменко І.(ІПСА), Поплавская Л.(ІПСА), Щукін К.(ІПСА), Пустовойт І.(ФМФ), Заїка С. та Афанасьєв (ФЕА) , Доценко О., Воронецкий Е.(ММІФ), Мамчур А.(ФЕЛ), Лозня Д. та Федоров Е.(ІТС), Усков А. та Дрижак А.(ВПІ), Федорова О.(ФММ), Чернат І.(ММІ), Мороз В.(ПБФ), Запорожец С. та Кримцева А.(ХТФ),Анікейцев П. та Іржавский А.(ІЕЕ).
  • - З орієнтування на лижах та велоорієнтування призерами Чемпіонатів України за цей час були Маріч К. та РаськоЮ.(ФПМ), Сугак А.(ТЕФ).
  • - У міських та Всеукраїнських змаганнях приймають участь та стають призерами студенти Університету Данілюк А.(ІТС),Міщук Ю.(ФММ), Кочін А.(ФТІ),Рудницкій С .(ІЕЕ).
  • -У 2010 році студентка Доценко Олена виборола ІІ місце на Чемпіонаті Європи, а будучи аспіранткою ММІФ у 2013 році вона у Іспанії здобула бронзову медаль у Чемпіоната Европи з рогейну.
  • - у 2012році збірна команда НТУУ «КПІ» вдало виступила і посіла II командне місце у Чемпіонаті України серед ВУЗів , що проходив у м. Київі у 2012році. Три дні змагань у напруженій боротьбі спортсмени команди КПІ Федорова О.(ФММ), Щукін К.(ІПСА), Ніколаєнко Р. (ФІОТ), Усков О. (ВПІ), Чернат І. (ММІ), Афанасьєв М.(ФЕА), Кудренко І.(ІПСА), Анікейцев П.(ИЕЕ), Іржавський О.(ІЕЕ), Овдієнко Ю.(ФАКС), Дріжак А.(ВПІ), Таценко М. (ФІОТ) здобували залікові очки в скарбничку команди НТУУ. У особливому заліку на довгій дистанції Федорова Олена (ФММ) здобула I місце, Щукін Костянтин(ІПСА) – завоював три нагороди на I, II, II місця.
  • - У серпні 2013 року Софії пройшли Дефлімпійські Ігри, у яких приймають участь спортсмени з вадами слуху. До складу олімпійської команди України увійшов студент ФІОТ Ніколаєнко Руслан ( призер Чемпіонатів Європи та світу 2011-2012 років зі спортивного орієнтування серед глухих спортсменів). У складі естафетної команди України Ніколаенко Р. Виборов у напруженій боротьбі ІІ місце на Дефлімпійських Іграх.

спорт-роієн-перед-стартом1спорт-орієнт-2  

Become an expert in Biomedical Engineering + Regulatory Affairs, for a healthier and wealthier future

In our M.Sc. programme, you will master the invaluable fields Medical Engineering + Regulatory Affairs in Biomedical and Biopharmaceutical Engineering. You not only get to expand your technical, IT and management skills but also your knowledge of the EU and the US regulation of the medical products market.

In our B.Sc. programme, you will bachelor the invaluable fields Medical Engineering, including clinical engineering, biomedical electronics, biocompatible materials and information technologies.

Наверх